Meklēšanas logs

ceturtdiena, 2013. gada 4. jūlijs

33. Mazie putniņi / Маленькие птички / Small birds

Vai jums kādreiz ir atnākusi tāda doma, ka varbūt mazajam bērniņam, pamostoties savā gultiņā, ir garlaicīgi skatīties uz baltiem griestiem? Varbūt ir vērts piekarināt pie gultiņas kaut ko košu? Protams, tiem vecākiem, kuri ir iegādājušies muzikālo karuseli, šis jautājums nav aktuāls, bet tiem, kuriem tādu nav?..

Vai arī - vai jūs gribētu iedot zīdainītim mazu mīkstu mantiņu, kuru ir viegli satvert mazai rociņai un kas rada skaņas, nebaidoties, ka mazās pūkas nokļūs viņa mutītē?..

Pirms kāda laika ir radusies tāda nepieciešamība uztamborēt mazu rotaļlietu, kuru varētu satvert rociņā zīdainītis, kas būtu viņam droša, un kuru var piekarināt pie gultiņas baldahīna, lai bērniņš, pamostoties, varētu pētīt košākas krāsas. Tieši šiem mērķiem ir radīti MAZIE PUTNIŅI.

  

Šie putniņi ir izveidoti no kokvilnas dzijas, līdz ar to tur nav nekādu pūku; actiņas un knabītis ir izšūti - var droši dot zīdainītim, kurš visu velk savā mutītē ;) 

Iekšā ir mazs grabulītis, kas rada pieklusinātu skaņu. Putniņam ir maza astīte, aiz kura bēbītim ir viegli paņemt mantiņu rociņās.

Putniņi ir 7 cm augstumā.