Meklēšanas logs

svētdiena, 2012. gada 5. februāris

8. Zeķu lelle / Носочная куколка / Socks doll

Mums tagad ir ZEĶU LELLE! Šī meitenīte ir šūta no jaunām zeķēm un zeķubiksēm un pildīta ar PP kokvilnu.

Šīs lellītes augstums ir 12 cm bez astītes, vai 15 cm ar astīti ;)



Viņa ir ļoti mīļā un mīkstā meitenīte ar smuku frizūru un kustīgām rociņām. Var uztaisīt pavisam dažādākās lellītes: ar astītēm vai bizītēm, viņām varētu būt priekšā matiņi (čjelka) vai arī nē, varētu būt brunete ar melniem matiem, vai blondīne ar dzelteniem matiem, vai kā Malvīne ar ziliem matiem, vai kā Sniegpārsliņa ar baltiem ;) Var uzvilkt cepurīti-bereti. Katra lellīte būs unikālā, jo uztaisīt pavisam vienādas tādas lellītes nav iespējams!

Mūsu skaistulei esmu uzvilkusi zilās drēbes, bet vēl ir iegādātās baltās un dzeltenās "drēbītes" - jūs varat izvēlēties arī tādas krāsas!

Cena ir 14 EUR 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
В нашем семействе появилась КУКОЛКА! Правда она не вязанная, а шитая из капроновых носочек и колготок, и набитая синтепоном :) Она очень мягкая и весёлая девчужка с хвостиком наверху, но можно сделать таких куколок абсолютно разных: с хвостиками по бокам или косичками, с чёлкой или без, с жёлтыми, чёрными или другого цвета волосами, можно ей одеть шапочку. Каждая такая куколка будет уникальна, т.к. повторить все "утяжки" одинаково просто не возможно ;)
Наша красавица одета в синюю одежду, но у меня уже приобретена "одежда" белого и жёлтого цвета (см.фото). Ручки у неё двигаются.

Высота этой куколки составляет 12 см без хвостика, или 15 см с хвостиком ;)


Bez bildēs redzamajām krāsām, vēl var pasūtīt lellīti ar šādu krāsu drēbītēm un matiem.